torstai 26. tammikuuta 2012

Ensimmäinen keikka

Tulipas sitä sitten vihdoin hoidettua ensimmäiset häät. Valitettavasti vielä en päässyt rahaa tekemään, kun suostuin antamaan kuvauksen pariskunnalle häälahjaksi. Kyllä, ensimmäiset häät olivat tuttujen, mutta mielestäni kokemus oli erittäin hyvä ja sain luvan hyödyntää ottamiani kuvia web-porfolion luomiseen. Opin paljon ensimmäiseltä kuvaukselta ja onneksi olin hyvin varustautunut kuvauksiin. Sain aika vapaat kädet parilta, joten pääsin itse käyttäämään luovaa näkemystäni kuvakulmissa sekä jälkieditoinnissa. Tämä tietenkin voi olla hyvä tai huono juttu, koska jos ei ole valmista kuvaa mielessä siitä mitä pari haluaa, joutuu kuvaajan nuppi kovaan rasitukseen. Tämä onneksi ei kouttanut minun turmiokseni, ainoana huonona puolena joudun sanomaan, että paikkassa (hatanpään kartano) oli valitettavan huono valaisu varsinkin isoissa tiloissa. Tämä vain vähensi mahdollisuuksia saada hyvää kuvaa näin pimeinä talviaikoina, jolloin luonon valosta ei pääse nauttimaan kauhesti. Onneksi pääsin ennakkoon katsomaan tilan, niin tiesin valmiiksi missä oli parasta kuvata. Keikasta jäi hyvä maku ja yli 220 onnisunutta raamia. :D

Seuraava prokkis onkin sitten omien websivujen kyhäys. Onhan tässä paljon hommia joten päätinkn laatia itselleni pienen tasklistin, josta voinkin ruksia rauhassa pois sitten tehtyjä tehtäviä.
Tehtäviä edessä:
- Osta domain sivut
- Suunnitele hyvä ulkoasu
- Editoi kaikki kuvat porfoliota varten (kesken)
- Mene ensimetriin keskustelemaan yrityksen perustamisesta (aika varattu!)
- Hankkiudu seuraavaan yrittäjäkoulutukseen (kesken)

Siinä sitä sitten olikin, saapa nähdä minkälaiset sivut saan aikaiseksi. Ensimmäinen vedos sivuista on valmiina osoitteessa täällä. Ihan ok, vaikka itse sanonkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti